YA HAYIR SÖYLE YA DA SUS!

12 Şubat 2012 Pazar

BİR HAYAT KURTARMAYA VESİLE OLUN

Gamze Akbaş lösemi hastası bir genç kadın, üç yaşında bir yavrunun annesi, onun durumunda olan daha niceleri var ama memleketimizde ilik bankası bomboş sadece 27000 donör var, bu kadar büyük bir nüfus için hiç bir şey demek bu. Lütfen duyarlı olalım bir hayat kurtarmanın mutluluğu ne güzel bir şeydir, bir yavruya en güzel doğum günü hediyesini verin ona , ilik donörü olalım başka bir şey istemiyor o, annesinin kucağında olmak istiyor. İlik bankasını zenginleştirelim, hasta yatağında sağlığına kavuşmayı bekleyenlere umut ışığı olalım, yalnız olmadıklarını böyle hissettirelim.
Kan vermek, ilik donörü olmakla ilgili bilgilere http://www.gamzeakbas.blogspot.com/ tan ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

Profösör dedi ki...

Bir hayatın kurtulmasına vesile olmak ne büyük mutluluktur. Bilinçli toplum olmak için duyarlı olmak gerek.

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Bu zamana kadar yeterince kan verdim. Yeter ki vücudum kan vermeye elverişli olsun. Sizin dediğiniz gibi ilik donörü de olabilirim. Bu konuda ilk fırsatta Ankara Üniversitesi hastanesine başvuracağım. İlik donörü olmanın yaş ile ilgili bir kıstası var mı yok mu bilmiyorum ama, başvurduğum da en azından bunu öğrenebileceğim.

Duyarlılığınız için teşekkürler sayın yazarım.

Selam ve dualarımla.

uzunincebiryol dedi ki...

Profösör, haklısınız sözlerinizde, umarım bu çabalar cevap bulur, tv, yazılı basın ve internet ortamında hızla bir paylaşım ağı kuruldu, mesele çok büyük, ilik bankasının zenginleştirilmesi gerekiyor, lösemi hastalarımız için donöre ihtiyaç var.

uzunincebiryol dedi ki...

Recep Bey, sağolun varolun, Allah razı olsun.