YA HAYIR SÖYLE YA DA SUS!

16 Şubat 2012 Perşembe

bu gün ne düşündüm

Bir hafta daha bitmek üzere, zaman akıp gidiyor, insanoğlu bir telaştır tutturmuş, akıntıya kapılmış, akıntıda dalı bulan tutunmuş ne şanslı ona.
Son zamanlarda bir telaş içindeyim, eşim çok fazla kaptırdığımı düşünüyor buna, günlük hayatımın aksadığını düşündüğündendir, biliyorsunuz lösemi hastası arkadaşım için ama ben de hiç bir şey kararınca değil zihnim hep daha ne yapılabilirle dolu, ama "her şerde bir hayır vardır" denir ya öyle oldu benim için her gün daha çok "Kuran" okumaya daha çok dua okumaya başladım, bu bana iyi geliyor, dualarımda Gamze ve şifa bekleyen diğer hastalar da var her zaman.
İnsan sağlığını kaybedince anlıyor sağlığının değerini, neden böyle, keşke kaybetmeden bilsek kıymetini herşeyde olduğu gibi. Bu gece bütün arkadaşlar tek yürek olup gece saat ikide namaz kılıp dua edeceğiz, hep birlikte aynı anda:)

6 yorum:

Ecehan dedi ki...

ben de size katılacağım;-)

Ra55 dedi ki...

Merhabalar,

Günlüğünüzü okudum. İnsan, karşılaştığı sorunlar karşısında elinden bir şey gelmediğini, çaresiz kaldığını ve kendine sıkıntı ettiği konuda daha fazla bir şeyler yapması gerektiğini düşünerek kendini helak eder. Bu insanın, insan olmasından kaynaklanan vicdani bir sorumluluk davranışıdır.

Siz Gamze anneyi düşünmek ve tasalanmakla da ona karşı insani görevinizi yapmış oluyorsunuz. Gamze annenin sağlığı ile ilgili sorunu duyunca ben de hemen A.Ü. İbn-i Sina hastanesine gidip ilik donörü olacaktım, ama yaşım 57 olunca donörlük şansımı kaybettiğimi öğrendim. Şu anda bizler, Gamze anneye dua edeceğiz. İnşallah Cenab-ı Hakk, şifa sıfatıyla ona ihtiyacı olan şifayı lütfedecek.

Selam ve dualarımla.

uzunincebiryol dedi ki...

Ecehan, Allah kabul etsin inşallah:)

uzunincebiryol dedi ki...

Recep Bey, ne kadar iyi yürekli bir insansınız siz, sağolun.

uzunincebiryol dedi ki...

Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah, sabah Allah'ın izniyle erkenden kalkıp işe gideceğim.Herkese Allah rahatlık versin.

AslıASLI dedi ki...

çok üzgünüm neden daha erken gelip okumadımki :(

Allah kabul etsin..