YA HAYIR SÖYLE YA DA SUS!

24 Ocak 2013 Perşembe

BUGÜN GÜNEŞ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ


Bugün iki saat yürüdüm, çok uzaklara gittim blog çok ve sonra baktım şehrin dışına çıkacağım geri döndüm hemen, tekrar eve kadar yürüdüm, iyi geldi temiz hava, bulutların ardından yüzünü arada bir gösteren güneş ısıttı yüzümü sonra sıcaklık yüreğime kadar geldi şükürler olsun. Umut ışığı mıydı bu adımlarımı hızlandıran?!.
 Eve vardığımda akşam ezanının okunmasına az kalmıştı, eşimden sıkıntılı bir haber aldım bu arada, tekrar içim bayıldı, annem yanımda olsa bu saatte uyku olmaz namaz vakti derdi ama ben yatağıma koşup yorganı kafama geçirdim ağladım da ağladım. Biliyorum blog kızacaksın bana, öf hep sıkıntı hep sıkıntı sen hiç gülmez misin be kadın diyeceksin biliyorum, gülüyorum be blog, Allah'ım gülmem ve mutlu olmam için çeşit çeşit sebepler veriyor bana şükür, örnek mi istiyorsun, sağlıklıyım sağlıklıyız hamd olsun, beni her gün yeni bir güne mutlulukla kaldıran bir yavruya sahibim, o benim suratımı asmama engel hep sonra beni %100 anlayan bir hayat arkadaşım, can yoldaşım eşim var, derdimiz iş olmuş güç olmuş geçecek bunlar elbet geçecek Allah'ın izniyle geçecek:)
Allahım başkalarına muhtaç olmadan yaşamayı, çalışmayı nasip etsin hep, kazanalım kendimize olduğu kadar çevremize faydalı olalım inşallah, inşallah.

3 yorum:

Profösör dedi ki...

Öyle kapılar açılır ki; siz de şaşıp kalırsınız. Yeterki inanalım ve umudumuzu kaybetmeyelim. Çünkü inanmak mucizedir.

Profösör dedi ki...

http://asahhara.blogspot.com/

Son iki yazısı bize moral verebilir. Sabrın meyvesi sonradan olgunlaşıyor.

uzunincebiryol dedi ki...

Profösör, çok teşekkür ederim desteğiniz için, verdiğiniz blog adresi zaten takip ettiğim bloglar arasındaydı gidip okudum hemen, sağolun.