YA HAYIR SÖYLE YA DA SUS!

30 Aralık 2011 Cuma

saat 24:00

Saat 24:00 ve ben günün sonunda eşimin aldığı yastıklı diz üstü tepsinin üstüne koydum netbookumu oturdum yazıyorum. Sevgili eşim beni düşünmüş almış, daha rahat yazayım istemiş. Bu düşünceliliği mahçup ediyor beni. Bu gün izinliydim yarın da öyle, evimdeyim, çocuğumla birlikte vakit geçireceğim. O halinden memnun, keyfi yerinde, ben evde olduğumda yüzünde güller açıyor hep, hiç eksik olmasın inşallah.
Yılbaşı akşamı çekirdek ailem ve annem babam, kardeşlerim yeğenim bir arada olacağız, bu gün bizim için bahane, bir araya gelme vesilesi, onlar için hazırladığım sofrada birlikte yemek yiyeceğiz, biten yılın ardından sağlık, mutluluk huzur dileyip, dua edeceğiz, her birimiz, içimizden, geçen yılın muhasebesini yapacağı belkide.... sonra biraz da tv, çocuklarla oyun, biraz meyve belki bir pastayla günümüzü şenlendiririz:)

2 yorum:

AslıASLI dedi ki...

Ne güzel eşinin seni böyle düşünmesi Allah mutlulugunuzu hiç bozmasın..

Yılbaşı akşamı sanırım bizimde öyle olucak :)

uzunincebiryol dedi ki...

Aslı, sen de benim gibi erken uyumayanlardansın galiba:) Duan için sağol, sana da Allah gönlüne göre versin. Yılbaşı akşamı sakin geçsin ki yeni yılı daha iyi idrak edebilelim değil mi ben artık yaşlandım iyice, dışarda yapılan kutlamalara falan tahammül edemiyorum mümkünse de hep benim evime gelinsin ben ikram edeyim istiyorum:)